Hun måtte gi fra seg barnet sitt som 16-åring – etter 77 år møter hun endelig datteren sin igjen!

I 1928 var den 16-år gamle Minka Disbrow på en tur i skogen, da ble hun brutalt overfalt og voldtatt. Den uskyldige jenta ble gravid og livredd. Babyen, Betty Jane, født i hemmelighet, og ble gitt bort for adopsjon.

I flere tiår forsøkt Minka skrive brev for å finne ut hva som hadde skjedd med datteren. Hun var redd for hun aldri skulle få se henne igjen, men ga aldri opp håpet.

Etter 77 år med leting ba Minka en stille bønn: «Kjære Gud, la meg få møte Betty Jane igjen en gang før jeg dør, og jeg lover at jeg ikke skal bry henne eller blande meg inn i hennes liv. Jeg vil bare se henne. «.

 

 

Men Minka ikke visste var at datteren også hadde vært på jakt etter henne, og at en dommer hadde gitt henne de forseglede dokumentene om hennes adopsjon. Snart ringte telefonen hos Minka, det var datteren som nå heter Ruth, det ble et gripende og rørende møte med datteren som heter Ruth nå, men Minka ser kjærlig på datteren, og sier at i hennes hjerte er hun fortsatt Betty Jane.

Se den rørende videoen under, og se utrolig gripende gjenforening mellom mor og datter:

0 Shares