Millionæren ga hele arven til en fremmed – da kokte det over for slektningene!

Ronald Butcher hadde skapt seg en stor formue da han var i en alder av 73 døde alene i sitt hjem.

To måneder før han døde hadde han endret han testamentet sitt, og ga bort alle sine penger til en fremmed, og slektningene fikk ikke en krone, skriver The Telegraph.

Etter at det ble kunngjort at en fremmed hadde fått alle pengene, kokte det over for de pårørende som hadde forventet å arve fra de mer enn 500.000 GBP eller som tilsvarer ca. 5,5 millioner kroner. Men hvem var mannen som hadde «lurt» pengene fra den gamle pensjonisten?

Det viste seg å være den eneste vennen som Ronald hadde hatt på slutten av sitt liv.

Mannen het Daniel Sharp, og var en bygningsarbeider som arbeidet i nærheten av der Ronald bodde. For seks år siden, hadde han hjulpet Ronald med å rense takrennene hans, og hadde nektet å ta betaling. Den fine gesten hadde gjort et inntrykk på Ronald, og Daniel hadde fortsatt å besøke Ronald i årene etter det.

Ingen av de pårørende som forventet seg å arve hadde brydde seg om å besøke den gamle mannen, og da han døde, tok det nesten to måneder før noen fant ham hjemme.

De pårørende mente at testamentet var ugyldig, fordi de mente at Ronald ikke hadde forstått hva han hadde gjort, men han ble beskrevet som mentalt stabil i perioden før han døde, og at han hadde full kontroll på sin beslutning.

Det faktum at Daniel beskrev ham som å ha vært en ensom mann, og at det tok så lang tid for de pårørende savnet ham, gjorde at retten trodde på historien.

Etter en lang prosess, ble det konkludert med at historien var sann, og bygningsarbeider fikk beholde arven.

For Daniel var det helt naturlig å hjelpe den gamle mannen, men besøkene fra ham betydde nok mer enn for den gamle mannen han kunne forestille seg.

De sies at en ikke kan velge sin familie, men en kan velge sine venner – og det gjorde Ronald.😊

0 Shares