Gutten hører desperate skrik fra veikanten, ser hva det er og innser at det haster!

Det gjør vondt i hjertet hver gang vi ser et dyr i nød. Enda verre er når de uskyldige dyrene blir mishandlet av eieren sin, eller blir forlatt.

Men heldigvis er mange dyreelskere som ikke nøler med å handle når de ser dyr i nød.

 

 

Det var også tilfellet for hunden i denne historien, som hadde blitt overlatt til seg selv og bundet til en stolpe i veikanten.

Den stakkars hunden var i veldig dårlig form da han ble funnet. Alarmen til dyrevernorganisasjonen kom fra en kvinne som fortalte at sønnen hennes hadde gått ut da han hørte hundens desperate rop om hjelp.

 

 

«Denne stakkars hunden knuste hjertene våre. Han skalv og skrek av frykt,» skriver en representant fra Stray Rescue of St. Louis på Youtube.

«Han hadde krøllet seg sammen som en ball i snøen ved siden av en lyktestolpe,» sier Natalie Thomson fra Stray Rescue of St. Louis for The Dodo.

Han hadde ingen chip, og ingen navneskilt.

Det ser ut som om han har hatt en sele eller et tau rundt seg, som var for stramt og gikk inn i huden. Men da vi fant ham, hadde han det ikke, sier Natalie.

Den lille hunden ble kalt Weezer, og til slutt snudde lykken seg for den lille hunden.

 

 

Fostermoren tilbringer masse tid med å kose med ham på sofaen. Han elsker å ligge under teppet på sofaen med henne. Han er med henne på jobb og møtte mange nye venner på kontoret!, Forteller organisasjonen.

Del gjerne dette videre for å hylle dyrevenner som gjør så mye godt for vår firbente venner som lider.

679 Shares