Hun ga hunden sin et nytt teppe – det den gjør da er så utrolig rørende!

Suelen Schaumloeffel som bor i Brasil, oppdaget at hunden hennes Lana hadde gjort noe utrolig rørende for en gatehund. Hunden hadde dyttet teppet sitt under gjerdet og delt det med gatehunden utenfor!

Suelen skrev om det rørende øyeblikket på Facebook og forteller at det var kaldt der de bor, så hun og kjæresten hadde kjøpt et nytt teppe til Lana som hun skulle ha å ha i hundehuset sitt.

«I går kveld, før sengetid, la vi teppet i hundehuset til Lana slik at hun kunne sove på det og holde seg god og varm, og i dag morges så vi hva hun hadde gjort med teppet, skriver Suelen på sin Facebookside.

«Når Lana så hunden som ikke hadde noe hjem og var kald, nølte ikke Lana med å dele teppet sitt. Hun hadde skjøvet det under gjerdet, og delt det med sin venn, de lå på hver sin side av gjerdet, og begge var varme.»

Suelen skrev at hun var utrolig rørt av det hun så. «Jeg var så overveldet av hennes gavemildhet!»

Hun sier at hun er så stolt av Lana og mener at vi mennesker har mye å lære av hunden. Hvor ofte ser vi ikke mennesker i nød, og folk som bare går rett forbi?

Suelen forteller at Lana ble reddet fra gatene i fjor og sa at hun og kjæresten hennes nå prøver å hjelpe Lanas kjære venn. Han løper vekk når de prøver å nærme seg hunden, men de setter ut mat og vann til ham, og håper at den vil bli fortrolig med dem, så de kan hjelpe ham også!💖

 

https://www.youtube.com/watch?v=FezsPkemERs

 

Del gjerne denne rørende historien med vennene dine!

0 Shares