Katten Scarlett gikk gjennom flammene fem ganger for å redde ungene sine fra en brann. En helt utrolig rørende historie!

Katten Scarlett ble verdenskjent da hun gikk gjennom flammene for å redde sine fem kattunger fra en brann i en forlatt garasje hun bodde i. Hun er et bevis hvor sterk en mors kjærlighet for sine barn kan være.

Da hun hadde reddet kattungene ser vi hvordan hun gnir nesen mot hver og en av dem, da hun ikke i stand til å åpne øynene på grunn av brannskadene hun fikk. På denne måten fant hun ut om alle overlevde. Da hun falt bevisstløs sammen.

Brannmennene tok de skadde kattene til veterinæren. Fire av de fem kattunger ble helt friske igjen, men en døde dessverre. Alle kattene fikk nesten umiddelbart et nytt hjem.

Scarlett fikk et godt hjem hos Karen Wellen, og hadde et lykkelig liv med henne før hun gikk bort i 2008.

0 Shares