Tenåringsjenta var sent ute til skolen, men morens melding til skolen var ikke som hun håpet på!

Da Nicholas datter Cara var sent ute til skolen, hun ba om en lapp fra sin mor. Det fikk hun, men den var ikke helt som tenåring hadde håpet på.

«- Til den det måtte angå: Cara kommer for sent på skolen i dag på grunn en sykdom som kalles «tenårings-syken». Ungdommer over hele landet er berørt, og det er fortsatt ingen kur. Symptomene er mange, men akkurat denne morgenen hun led av en ekstrem manglende evne til å komme seg ut av sengen sin, og hun hadde også et behov for å være frekk mot kvinnen som fødte henne. Hun ser ut til å føle seg litt bedre etter å ha sett mobiltelefonen sin fly ut av bilvinduet. Ring meg hvis hun får et nytt anfall.»

Nicole Pippic lapp 2

Mange ungdommer blir tatt på med «silkehansker» og foreldrene har lett for i gi andre skylden for sine barns dårlige oppførsel, men Nicole Poppic fra California er ikke slik en mor. Nå har lappen hun sendte med datteren sin gått viralt på nettet. 😉

Del gjerne hvis du syns mamma Nichola gjorde det rette!

0 Shares