Treåringen forsvant sporløst i skogen – 15 timer senere oppdaget redningsfolkene det utrolige!

Tre år gamle Victoria forsvant fra hjemmet sitt en kald vinterdag. Hun gikk seg vill i en stor skog som ligger like bak huset hvor hun bor.

Grunnen til at Victoria hadde gått ut i skogen var fordi hun trodde at familiens hund, Blue, hadde forsvunnet. Hun ville finne hunden.

Hjembyen var rystet etter nyheten om den forsvunne jenta. Store leteaksjoner ble satt i gang. I 15 timer deltok store styrker i søket etter 3-åringen, flere helikoptre bisto i arbeidet. Men til ingen nytte. Victoria var sporløst forsvunnet.

Plutselig fikk et av helikoptrene øye på noe. Det så ut som en hund som lå inntil et lite menneske. Da de kom nærmere kunne de se at det var hunden Blue som hadde lagt seg sammenkrøllet rundt lille Victoria.
Han beskyttet henne både mot kulde , ville dyr – og fremmede mennesker. Først da Victoria reiste seg opp og smilte, tillot hunden redningsfolkene å komme nærmere.

Hun var sterkt nedkjølt, og ble sendt direkte til sykehus med helikopter.

Familiehunden Blue reddet utvilsomt livet til den lille jenta. Han hadde lagt seg over Victoria, og ligget der i timevis. Med minusgrader i lufta hadde hun ikke overlevd om det ikke hadde vært for hunden Blue.

I klippet under får vi en reportasje om denne historien:

0 Shares