2-åringen blir grepet av sceneskrekk og nekter å danse, men se hva pappa gjør da!

Det var pappa som måtte redde situasjonen når hans 2 år gamle datter nektet å danse på scenen under en ballettoppvisning.

Den selvstendig næringsdrivende og travle trebarnspappaen Marc Daniels er ikke fremmed for å håntere flere oppgaver på en gang, men han overgigg nok seg selv da datteren hans, Bella, slo seg vrang på scenen.

 

 

For hennes første ballettoppvisning i City Hall of Hamilton, Bermuda, begynte Bella å gråte, sannsynligvis på grunn av sceneskrekk, og Marc ble tilkalt til scenen for å prøve å berolige henne.

Han kom ut på scenen for å hjelpe Bella – alt sammen mens han holdt sin yngste datter, Suri, under armen, mens han holder Bellas hånd, svinger Marc seg elegant rundt på scenen og redder situasjonen på en elegant og morsom måte:

0 Shares