Keith Urban rører selveste Barry Gibb med sin vakre tolkning av Bee Gees-låta ‘To Love Somebody’.

Den populære sangeren Keith Urban fra New Zealand rørte alle da han sang sin egen utgivelse av den gamle slageren ‘To Love Somebody’ av Bee Gees.

 

 

Før han begynte å synge, fortalte han at Bee Gees var en stor inspirasjonkilde for ham. Han følte at han hadde en ekstra forbindelse med Gibb-brødrene da Keith bodde ganske nær dem. «De bodde ca. 160 km fra der hvor jeg vokste opp med familien min, og der gjorde at drømmene mine virket litt nærmere,» sa han.

Mange musikere var også til stede og alle fremførte sanger som en hyllest til den legendariske gruppen Bee Gees. Blant artister var Demi Lovato, Ed Sheeran, Second Day, Celine Dion, Kelsea Ballerini og Thomas Rhett. Keith Urban er imidlertid definitivt stolt av showet da han utførte på scenen i CBS ‘Stayin Alive’.
Keith kaller sangen ‘To Love Somebody’ en av de største kjærlighetssangene som er skrevet. Når du tar en titt på Keiths måte å synge den på, er det ikke vanskelig å se hvorfor. ‘To Love Somebody’ ble skrevet av Barry og Robin Gibb og ble utgitt i 1967. Den nådde topp 20 på hitlistene i USA etter utgivelsen.

 

 

«Det jeg er så imponert over, er hvordan de opprettholdt en så godf kvalitet på sangskrivingen gjennom flere tiår og så mange stilendringer i musikken deres gjennom disse årene, og kraften i sangene var alltid ekstraordinære,» sa Keith.

«Det de også har klart virkelig bra, er at deres sanger alltid hadde veldig sterk «korstruktur» som gjør at alle kan synge med.»

0 Shares