Han har ikke sett moren sin på 10 år – se den herlige reaksjonen når han får øye på henne!

Det er ikke noe bedre enn en lykkelig gjenforening med noen du er glad i. Jo lengre tid som har gått, jo sterkere blir følelsen og hvis det er også en overraskelse, kan det bli en skikkelig tåreperse.

I dette klippet ser vi et magisk øyeblikk mellom sønn og mor – som endelig gjenforenes etter å ha vært fra hverandre i 10 år.

Når Jeffrey kommer hjem fra jobb en dag får han et stort sjokk. Der i stuen, står hans bror Axel som har kommet hjem fra Florida. Brødrene har ikke sett hverandre på fire år og Jeffrey er overlykkelig over det uventede besøket.

 

 

Men når mor får se ham…

Mor Madeline bor i Libreville i Gabon en 23 timer flytur unna. Jeffrey og hans mor har hatt konstant kontakt via telefon og video-chat, men lang avstand, mangel på penger og behovet for et visum har ført til at de ikke har hatt anledning til å møtes på hele 10 år.

Nå, derimot, sønnen Axel stelt i stand en helt spesiell overraskelse. Han har fikset visum og reiste sammen med henne hele den lange veien fra Gabon.

Jeffrey lykkelig over å se sin bror i begynnelsen av klippet, men i det øyeblikket han ser at moren også er det, er reaksjonen overveldende:

0 Shares