Den 78-år gamle enken ble ranet ved sin manns grav, så ringer ranerens sønn med et uventet tilbud!

Når en mister noen en elsker, vil sorgen og minnene alltid være der.

Det er alltid tøft å miste noen en er glad i, og det var det også for den 78 år gamle enken Tona Herndon.

Tonas liv ble aldri det samme igjen da mannen hennes døde etter 60 år i et lykkelig ekteskap. Hun besøker sin avdøde manns grav nesten hver dag, det er den eneste som gir trøst.

Noen uker etter begravelsen var Tona igjen på besøk til manns grav – men dagen ville snart føre til forferdelige traumer.

 

 

Tona sto ved sin manns gravstein, full av sorg, da en fremmed plutselig nærmet seg bakfra.

Mannen ranet den 78 år gamle enken og han tok håndvesken hennes. Selvfølgelig ble Tona både sjokkert og trist av at noen kunne rane en gammel dame på kirkegården.

Men noen ganger er virkeligheten nesten ikke til å tro, det som skjedde etter ranet ble til noe vakkert i stedet for bare et dårlig minne for Tona.

Noen ganger seirer faktisk det gode over over ondskap.

Mannen som ranet Tona ble tatt av politiet og bilder av mannen spredte seg i media, skriver CBSNews.

Avisene skrev om det feige ranet, og noen uker senere kom en 15 år gammel gutt og kontaktet Tona med et uventet forslag.

15-årige Christian Lunsford hadde sett nyhetene og bildene av mannen som ranet Tona. Det var som en stein falt ned ned i magen hans. Mannen som hadde angrepet enken var den 15 år gamle pappa, Shane.

Shane Lunsford hadde vært trøbbel med loven flere ganger før. Denne gangen hadde han stjålet 700 dollar, som var pengene Tona hadde i lommeboken sin.

Christian kontaktet Tona og spurte om hun ville å møte ham på parkeringsplassen ved kirken. Han vil be om unnskyldning for sin fars handlinger.

 

 

Christian foreldre ble skilt da han var 2 år gammel, og siden da hadde han bare sett faren sin komme og gå.

Men hans fars oppførsel og holdning hadde tydeligvis ikke påvirket sønnen, heller det motsatte. Faders kriminelle vei hadde i stedet inspirert gutten til å gjøre ting helt annerledes.

«Det var noe som måtte gjøres,» sier Christian. «Hun trengte en unnskyldning fra noen. Hvis jeg ikke gjorde det, hvem skulle da gjøre det? »

Tona og Christian møttes på parkeringsplassen, men det var en annen overraskelse. Christian gav Tona 250 dollar, Penger gutten hadde fått av sin far til en skoletur.

«Jeg ble så rørt,» sier Tona, og fortsetter, «Denne 15 år gamle gutten har et hjerte utenom det vanlige.»

Hun var så imponert og takknemlig at hun bestemte seg for å gi tilbake pengene, hennes ønske var at den godhjertede gutten skulle få dra på skoleturen.

Tona og Christian er virkelig et helig eksempel på mot og godhet. I en verden som ofte er egoistisk, kald og hard, viser disse to at det er mulig å vende det onde til det gode.

Christian er også et eksempel på at eplet kan falle langt fra stammen.

 

 

Det hadde sikkert vært enklere for gutten å ignorere sin far og la ham stå for sine egne feil. Men denne 15 år gamle gutten ville gjøre alt han kunne for å gjøre verden til et bedre sted.

Det er ofte den som har minst som gir mest og det er 15 åringen et godt eksempel på!

0 Shares