10-åringen tok frem gitaren for å ønske sitt idol god bedring, men bare vent til du får høre ham spille!

Toby Lee er en stor fan av B.B. King og da hans store idol var innlagt på sykehus ville gutten på 10 år spille inn en sang for å ønske ham god bedring, og det er ingen tvil om at 10-åringen vet hvordan han skal bruke en gitar.

Toby la videoen ut på Youtube, og den spredde seg fort på nettet når folk hørte hvor dyktig han er, dessverre døde B.B. King like etter dette oppptaket ble gjort i 2015, men Toby fikk en hilsen fra ham gjennom hans barnebarn Landra Williams som kommenterer under videoen: Toby, BB King er min bestefar og på vegne av ham ønsker jeg å si takk for den fine hilsenen. Du er en utrolig talentfull ung mann som kan gå fremtiden lyst i møte.

Toby er nå 13 årog han spiller fortsatt gitar og han har fått spille men mange store stjerner, og hans favorittsjanger er blues.

Hør den dykige gutten som ønsket sitt store idol god bedring i klippet under her, han er bare så flink:

0 Shares