Hun ble født uten ben og forlatt av sine foreldre – så oppdager hun det utrolige!

Denne historien er som tatt ut av en film, men jeg kan forsikre deg om at den er helt sann og ekte.

Jennifer Bricker ble født uten ben. På grunn av hennes fødselsdefekt, forlot foreldre henne på sykehuset den dagen hun ble født. Men hun ble adoptert av et flott par fra en liten by i Illinois som ga henne den selvtilliten og styrken hun trengte for å leve ut sine drømmer – nemlig å bli, utrolig nok, en idrettsutøver og turner.

Jennifers barndomshelt var den legendariske turneren Dominique Moceanu. Mens mange andre ville ha mistet motet, ga Jennifer aldri opp drømmen om å bli en talentfull turner, ble hun stadig oppmuntret av sin adoptivfamilie som sa at man aldri skal si «kan ikke». Jennifer var en fremragende turner allerede som syvåring.

Men det er bare begynnelsen på historien. I løpet av årene, begynte Jennifer å konkurrere og briljere i sport. Hun ble mester i turn i delstaten Illinois!

 


Bildekilde: YouTube/Two of a Kind-Jen Bricker & Dominique Moceanu

 

Av nysgjerrighet, spurte Jennifer sine foreldre om mer informasjon om sin biologiske familie. Hun ønsket å vite hva hennes etternavn ville ha vært, hvis hun ikke hadde blitt forlatt av sin biologiske mor. Svaret fikk hun sendte frysninger nedover ryggen hennes – navnet var nemlig Moceanu, og hennes store helt turneren Dominique Moceanu er hennes søster.

Se det rørende og gripende klippet her:

 

0 Shares