Han er bare 10 år og imponerer dommerne med en tidløs 60-tallsklassiker.

Calum Courtneyer en 10 år gammel fra Essex, Storbritannia er allerede et sort talent som har nådd helt til semifinalen av Britain’s Got Talent 2018, en prestasjon han har oppnådd takket være sin fantastiske audition.

Hvis du syns det er noe kjent med Calum, så husker du ham nok fra en video som gikk viral i desember 2017. Da overrasket 10-årigen med å synge Motown-hitten «Who Loving You», som er kjent med Jackson 5, den videoen ble sett over 2 millioner ganger.

Calum har blitt diagnostisert med velfungerende autisme – en tilstand som moren hans, Tupney Courtney, mener er en medvirkende årsak til hans fantastiske musikalske ferdigheter.

Personer med velfungerende autisme har «gjennomsnittlig eller over gjennomsnittlig intelligens, men kan slite med problemer knyttet til sosial omgang og kommunikasjon,» i følge Autism Speaks.

 

 

«Wow,» sier David Walliams og sier til ham. «Det var en stor sang for en liten fyr. Du gjorde det absolutt strålende i dag. Du burde være veldig, veldig stolt av deg selv.»

Han får også tomler opp fra Simon som sier: «Dette var spesielt. Dette var virkelig, veldig bra og jeg liker deg veldig godt. »

Etter å ha hørt dommerens ros etter å ha sunget den ikoniske Michael Jackson sangen, brister Calum ut i gledestårer.

Se selv i klippet under- og lytt han synger så fint:

0 Shares