Hunden forsvant mens den lekte med barna – etter 10 år dukker den bare opp igjen!

Den svarte hunden Abby som er en labrador mix, forsvant for 10 år siden fra familien sin i Apollo i Pennsylvania, men til familiens store overraskelse dukket hun bare opp igjen.

Den bortkomne hunden dukket opp på en veranda bare 16 kilometer unna der hvor hun forvant fra. Abbys eier, Debra Suierveld, var sikker på at Abby var død da hadde vært borte over 10 år.

«Vi trodde hun hadde gått bort,» sier Debra i videoen nedenfor. «Det føles som en del av barna mine sin barndom er tilbake, en del av familien vår er tilbake. Det er helt fantastisk.»

 

 

Siste gang Debra så Abby, lekte hun med barna hennes i nærheten av skogen bak i hagen deres. Så forsvant hun til hun,  og var borte helt til hun dukket opp på ved huset til George Spiering. «Det er en stor hund på verandaen» sa George da han ringte politiet og dyrebeskyttelsen, og de var glad da de oppdaget at Abby var microchipped.

«Hun vil ligge på gulvet og med potene kryss, akkurat som før, og hun husker min datters kommandoer, og hun husker kommandoene jeg lærte henne,» sier Debra.

Abby ble gjenforent med sin overlykkede familie kort tid etterpå. Abby har ikke forandret seg mye. Hun er fortsatt vennlig, mild og hun har god helse. Uansett hvor hun har vært, har hun vært godt ivaretatt. Hun har de samme egenskapene som Debra husker enda.

I klippet unde får vi høre historien om Abby:

0 Shares