Ikke bare er ektemannen utro, men han kaster henne ut av huset også – hevnen hennes er genial!

Dette er en gammel vandrehistorie eller vits som har sirkulert på nettet i årevis, men den er så god at vi tar den en gang til. 😉

Etter et 37 års langt ekteskap, dumpet Erik kona si Julie til fordel for en ung sekretær.

Hans nye kjæreste krevde at de skulle leve i Erik og Julie sitt flotte hus. Siden Erik hadde gode advokater, vant han over sin kone. Han ga Julie, ekskona, tre dager på å flytte ut.

Hun brukte den første dagen på å pakke ned alle tingene sine i esker og kasser. På den andre dagen hadde hun et flyttebyrå som kom for å hente alle eiendelene hennes.

På den tredje dagen satte hun seg en siste gang ned ved sitt vakre stuebord. Hun tente lys og satte på myk bakgrunnsmusikk. Julie spiste massevis med reker, en krukke med kaviar og drakk en dyr flaske med vin.

Da hun var ferdig, gikk hun inn i hvert eneste rom og stappet rekeskall dyppet i kaviar inn i alle gardiner og gardinstenger (inni små hull). Hun ryddet så opp på kjøkkenet.

Når Erik kom tilbake med sin nye kjæreste, var de lykkelige de første dagene.

Så sakte, begynte huset å lukte. De prøvde alt av rengjøring og lufting.

Ventilasjonskanalene ble sjekket for døde gnagere, tepper ble rengjort og luftfriskere ble hengt opp overalt. De leide inn hjelp, og måtte flytte ut noen dager mens huset ble inspisert og forsøkt rengjort. Ingenting fungerte.

Folk sluttet å komme på besøk. Reparatører nektet å jobbe i huset, og stuepiken sluttet.
Til slutt kunne de ikke orke å leve i stanken lenger og bestemte seg for å flytte.

En måned senere, selv om de hadde kuttet prisen i to, kunne de ikke finne en kjøper som ville ha det stinkende huset. Ordet hadde spredd seg og til slutt nektet eiendomsmeglerne å besvare deres anrop.

Til slutt måtte de låne en stor sum penger fra banken for å kjøpe et nytt sted.

Julie kontaktet Erik og spurte hvordan det gikk. Han fortalte henne om det stinkende huset. Hun lyttet høflig og sa at hun savnet sitt gamle hjem forferdelig og derfor ville være villig til å redusere skilsmisseoppgjøret i bytte mot å få tilbake huset.

Vel vitende om at kona ikke hadde noen anelse om hvor ille lukten var, gikk han med på en pris som var en brøkdel av det huset var verdt. Men kun hvis hun signerte papirene samme dag.

De ble enige, og i løpet av en time leverte advokatene de nødvendige papirene.

En uke senere, sto Erik og kjæresten smilende å så på flyttebyrået som pakket ned alt i huset, som han skulle ha i sitt nye hjem.

Alt inkludert gardiner og gardinstenger. 😉

0 Shares