Gutten på ti år hadde fire spørsmål til stefaren – det siste fikk faren til å bryte sammen i tårer!

Når en har bursdag så kan man ønske seg noe, og når Kalani Watson skulle feire 10-årsdagen sin, visste han nøyaktig hva han ville ha. Og han visste hva han skulle gjøre for å få det han ønsket seg mest i hele verden.

Rett før bursdagen sin hadde Kalani forberedt en spesiell tale til stefaren Brandon. Han hadde fire veldig viktige spørsmål som han ville stille ham:

– Elsker du meg?

– Det vet du!

– Elsker du mamma?

– Det vet du!

– Kan du leve uten oss?

Nå var Brandon så rørt at han klarte å si noe mer, og bare ristet på hodet. Men Kalani var ikke fornøyd ennå – Hvem hadde det viktigste spørsmålet igjen å spørre:

– Kan du gjøre meg den største tjenesten i verden og adoptere meg?

Da brast Brandon ut i tårer for så å gi sin sønn en stor klem, før Kalani leverer adopsjonspapirene –
klare til å fylles ut.

– I går ga min sønn meg den av de størst gaven jeg kunne fått på bursdagen sin … Jeg har aldri brukt ordet stesønn, jeg har aldri brydd seg om DNA, har han bare vært min gutt, skriver Brandon på sin Instagram.

Brandon kom inn i Kalanis liv når han var to år gammel, og har vært som en far for ham siden det.

Se det rørende øyeblikket i klippet under her:

0 Shares