Lag den deiligste ostesuffléen – du trenger bare tre ingredienser!

Denne ostesuffléen, eller Japansk Cotton Cheesecake, lager du med bare tre ingredienser, den er veldig lett å lage.

Du trenger en ca. 15 cm (6 tommers) rund kakeform og en mixmaster og følgende ingredienser:

3 egg
120 g Hvit sjokolade
120 g Kremost * myknet

Dette gjør du:

1. Forvarm ovnen til 170C.

Skill eggene og legg eggehvitene i en stor bolle, sett bollen i kjøleskapet for å holde dem kalde til du er klar til å bruke dem (noe som gjør deigen mer stabil).

2. legg sjokoladen i biter i en stor bolle. Smelt sjokoladen, gjerne i vannbad, til den blir ca. 60 grader. Tilsett kremosten og rør dem sammen.
Tilsett eggeplommene og bland godt.

3. Pisk eggehvitene i den store bollen med en mikser til den er så stiv at du kan holde bollen opp ned uten at den renner ut.

4. Rør inn kremosten.

5. Smør kakepapir og legg det i formen, hell i røren.

6. Plasser kakeformen på i en langpanne. Hell litt varmt vann i langpannen. stek kaken på 170C i 15 minutter skru ned til 160C i 15 minutter, skru så av varmen la den stå i gjenværende varme i 15 minutter.

7. Da er ostesuffléen klar, og du kan strø litt melis, eller noe annet godt på toppen hvis du vil! 🙂

Her ser du fremgangsmåten:

0 Shares