To-åringen måtte amputere begge beina – nå rører han hele verden med sine første skritt!

Den lille gutten Kayden Kinckle fra New Jersey i USA hadde en vanskelig start på livet, han ble født med flere av organene utenpå kroppen, i tillegg hadde navlestrengen knyttet seg rundt begge beina hans mens han lå i morens mage.

På grunn av dette har han i løpet av sitt korte liv gjennomgått en rekke operasjoner, og tilslutt endte han dessverre opp med å måtte amputere første den ene foten og så den andre.

Men det stopper ikke to år gamle Kayden fra å være positiv. I denne rørende videoen som hans mor Nikki Kinckle lastet opp på YouTube nylig, ser vi de første ustøe skrittene til Kayden når han prøver de nye protesene – kun støttet av en liten gåstol. Dette skriver Dailynews.

Gutten er ivrig og klarer å finne ut av hvordan det skal gjøres, og får etter hvert får han opp farten og flyten mens han sier– «I got it! I got it!».

Se det herlig klippet under her:

0 Shares