Lille Adam ble forlatt av sine foreldre etter fødselen, men godhetens engler fantes på sykehuset.

Ekteparet Raja og Jessica Paulraj jobbet på sykehuset hvor lille Adam som ble født med deformert ansikt og uten hender. Da foreldrene ikke ville vite av gutten da de så ham, ble det det deres jobb å ta seg av det stakkars barnet. Dette kunne vært en fryktelig trist historie, men disse hjertevarme menneskene ble glad i gutten og bestemte seg for å adoptere ham.

Han ble født i India, men de måtte reise til en spesialist i USA hvor Adam får mange operasjoner for å overleve, og dette koster mange penger, men takket være frivillige donasjoner har de klart å samle inn penger til operasjoner.
Gutten gjør stadig fremskritt og de nye foreldrene Raja og Jessica elsker ham og gir ham et godt og verdig liv.

Se den gripende historien i klippet under her:

0 Shares