Simon avbryter den nervøse mammaen – og ber henne synge en av hans favoritter.

Sian Pattison fra Warwickshire hadde ingen planer om å stille opp i det populære TV-programmet. Hun har sceneskrekk og og hadde egentlig ikke ikke lyst til å stå foran et stort publikum.

Det var hennes 10 år gamle datter som ga henne nok selvtillit til å gå for å synge i programmet. Sian er veldig nervøs når hun begynner å synge. Hun har valgt den klassiske sangen ‘Ava Maria’, men bare sekunder etter at hun begynte å synge, avbryter Simon Cowell henne. Når Simon avbryter en audition, kan det gå enten svært dårlig eller veldig bra.

Simon syntes at hun skulle synge en sang som var mer egnet til hennes unike stemme. Sian er fortsatt veldig nervøs, men gjør som Simon sier og begynner å synge sangen «With You», kjent som tittel-låta til «Ghost»

Se klippet under og se hvordan det gikk for Sian:

0 Shares