Gutten ringer nødtelefonen, og sier at han vil rømme hjemmefra – da gjør politimannen noe som er prisverdig!

Når politimann Gaetano Acerra fra South Carolina hadde hatt en telefonsamtale med fortvilet ung gutt bestemte han seg for å besøke gutten.

Han satte seg på trappen og snakket med den 13-år gamle Cameron Simmons. han fortalte at ville rømme hjemmefra. Han sa at moren kjeftet på ham fordi han hadde spilt på storebrorens videospill.

Men politimannen Gaetano Acerra forsto at problemet var dypere enn det, så han ba om å få bli med inn i huset og oppdaget snart at guttens rom var helt tomt. Det var ikke noen møbler og klærne lå i en søppelsekk. Cameron hadde ikke engang en seng.

Cameron sa at familien hadde det vanskelig, de måtte flytte fra sitt hjem i Texas til South Carolina for å ta vare på en syk slektning som bodde i nærheten.

Gaetano fikk en klump i halsen når Cameron fortalte om familiens situasjon, og dette berørte politimannen så mye at han bestemte seg for å gjøre noe som var helt utenom hans politiarbeid.

Cameron, broren og moren ante ikke at politimannen planla å gi dem en stor overraskelse.

Han fikk tak i møbler så han kunne gi sin nye venn Cameron et splitter nytt rom.

Sammen med broren sin satte Gaetano pulter, stoler, en seng og videospill på Camerons rom. Camerons bror fikk også et nytt soverom og et bordhockeyspill som brødrene kan leke med sammen.

13-åringen Cameron ble rørt til tårer da han så hva politiet hadde gjort for ham. Og etter at historien hadde spredt seg på sosiale medier, fikk familien gaver fra hele verden.

Denne historien er et bevis på at godhet og medmenneskelighet avler enda mer godhet:

0 Shares