Katten hans sover på en Ipad hver dag – når han skjønner hvorfor blir han rørt til tårer!

Alle som har hatt mer enn ett kjæledyr vet hvor knyttet de kan bli til hverandre. Denne historien handler om katten Scout og bestevennen hunden Charlie. Når Scout kom til familien, ble hun umiddelbart bestevenn med Charlie. De sov alltid sammen, de spiste sammen og Scout ville alltid være der Charlie var.

For kort tid siden døde hunden Charlie, og katten Scout ble igjen alene. Hun mistet sin beste venn. Hun må nå spise og sove alene og hun kunne ikke lenger ligge inntil pelsen til hunden som hun elsket. Charlie var alltid så snill og tålmodig – han var den beste lekekameraten og vennen hun kunne hatt.

Charlie og Scouts eierne satte iPaden på sengen og spilte av bilder og videoer av Charlie og Scout sitter og ser på bildene hver dag før hun skal sove, så legger hun seg til å sove ved siden av bildene av sin gamle venn. Det er ingen tvil om at dyr har følelser akkurat som mennesker.

Nå rører historien om Charlie og Scout rører tusenvis av mennesker rundt om i verden.

Del gjerne hvis også mener at dyrene kan savne sine kjære, akkurat som vi gjør.

0 Shares