Foreldrene visste at de skulle få tvillinger, men etter noen uker skjønte de at jentene var helt unike!

Da de to tvillingjentene  Abigail og Isobel Parry ble født var foreldrene var forberedt på at de skulle få tvillinger, men de ante ikke at de skulle få to helt unike babyer. Jentene er eneggede og har Downs Syndrom.

Sjansen for å få tvillinger med Downs Syndrom er bare en av en million, og legene oppdaget ikke diagnosen før noen uker etter at tvillingene var født.

Storebroren til tvillingene Finlay sier med en skøyeraktig mine: – De er søte, men de er litt irriterende for de vekker meg så tidlig om morgenen, men han elsker de to søstrene sine akkurat sånn som de er, to sprudlende og glade jenter.

 

 

I dette klippet får vi møte familien, hvor de forteller oss hvordan de to mirakeljentene har forandret livet til familien:

 

0 Shares