Han bygde en rosa bro., men det er ikke bare en bro. Den er en kjærlighetshistorie!

Larry og Pat Payne var gift i over 50 år. Paret stiftet en familie sammen og hadde et fantastisk liv, og men så måtte Pat gi opp kampen mot brystkreft. Så Larry mistet sitt livs kjærlighet. For å hedre henne bygget han en bro over en liten bekk på Bushnell Township Cemetery. Broen har rosa tak – et symbol på Pat’s kamp mot brystkreften.
Rosa er ikke Larrys favorittfarge, men den symboliserer kampen mot brystkreft.

Pat og Larry datter Christine sier hennes far satt sitt hjerte og sjel inn i den. De som kommer til kirkegården kan se at den rosa broen har et særegent preg, hvis de ser nærmere på kanten på innsiden er det rosa sløyfer laget i kjede, denne broen er et symbol på deres kjærlighet.
«Jeg vet at hun smiler. Og hun hadde det peneste smilet, jeg elsker min kone», sier Larry.

Se den rørende  historien i videoen under her:

 

0 Shares