Hver dag står den gamle damen og vinker til skolebarna på bussen, men i dag skjer DETTE… Så rørende!

Hver dag går Doris ut oppkjørselen og vinker til barna som på skolebussen . Hun har ikke gått glipp av en eneste dag i fem år, og det har blitt slik en kjær tradisjon at elevene nå kaller Doris for «bestemor».

Da barna hadde fått høre at hun hadde bursdag ville de overraske henne. Bussjåføren og skolebarn hadde en perfekt måte å hedre Doris på 88-årsdagen hennes, og hun hadde ingen anelse om at det ville skje!

Overraskelsen ble filmet av Doris sin nabo Kathy, og det er hjertevarmende å se barnas sang og hilsener til den gamle damen. Vi kan knapt forestille seg hvor mye det må bety for Doris, men vi kan tenke oss at det betyr mye.

«Vi er gled i deg, bestemor! «Sa barn fra skolebussen.

0 Shares