Pedagogen er lei av foreldre som syr puter under armene på barna.

Jeg har jobbet med barn i snart 16 år og det er noen ting som jeg har lagt merke til er at barn bare  blir verre og verre på, sier Jonas Harrison på sin Facebookside

Nummer 1: Barn har veldig vanskelig for å akseptere at noe er kjedelig! Det må skje noe hele tiden. Vær så snill, slutt med å ødelegge barna deres, det er ikke farlig for barn å kjede seg litt. Hvis de ikke kan kjede seg, så blir heller ikke det som er moro noe morsomt til slutt.

Nummer 2: Jeg treffer mange foreldre som er sååå stolt av at deres barn kan lese og regne før de begynner på skolen. Lese og regne lærer de seg tidsnok. Lær dem heller å leke, vær en bra lekekamerat som deler leken med dem i stedet.

Nummer 3: Mange barn har vanskelig for å vise takknemlighet ovenfor andre barn og voksne. «Kan jeg få mer», er dessverre ofte det første spørsmålet. Eller: «Får jeg bare ta en!?» Hva skjedde med TAKK? Takk for maten, takk for turen, osv?

Jeg har ingen barn selv enda, men hvis jeg får noen i fremtiden så skal jeg lære de å leke, være en god venn, vise takknemlighet og lære de at det går an å kjede seg av og til. Når de har lært seg det, så skal de få lære seg å lese og regne. 🙂

Del videre hvis du er enig med Jonas. 🙂

0 Shares