Tolv eksempler på hvordan dyr kunne sett ut hvis et barn fikk bestemme…

6-åringen Dom liker å tegne, og han har til og med en Intagram konto hvor han poster alle sine favorittbilder . Hans far har åpenbart tatt til etterretning av de fine bildene, og han har bestemt seg for å ta dette et skritt videre. Han tar ekte bilder og redigerer dem etter Doms tegninger som realistisk som mulig, og resultatet er helt utrolig!

Med alt fra løver til lemurer, svaner og giraffer har sammen skapt et alternativt univers fylt med mange forskjellige dyr som vi bare våger å drømme om! De er stort sett søte og morsomme å se på, men vi må innrømme at noen kan se litt skumle ut… 😉

 

Løve:

Dyr 1 2

Sommerfugl:

Dyr 2 2

Giraff:

Dyr 3 2

Sebra:

Dyr 4 2

Vaskbjørn:

Dyr 5 2

 

Elefant:

Dyr 6 2

Fisk:

Dyr 7 2

Kanin?

Dyr 8 2

Sau:

Dyr 9 2

 

Et slags dyr som lever i vannet?

Dyr 10 2

Svane:

Dyr 12 2

0 Shares