Han blir stoppet fordi han ikke har barnesete, men når han snur seg får han en gedigen overraskelse!

Å fortelle om en graviditet til barnefaren er noe den vordende moren som regel gleder seg veldig til, og de blir mer og mer kreative med måten de forteller de vordende fedrene
de gode nyhetene. Hva denne kvinnen gjorde for å fortelle sin ektemann at hun var gravid, var helt genialt.

Nikk Rock ville fortelle sin mann at hun var gravid på en helt spesiell måte, så hun spurte det lokale Hurst Police Department om å hjelpe henne med å dele nyheten. Hennes mann kunne aldri ha gjettet hva hun hadde planlagt.

 

 

Da paret var ute og kjørte en, ble de trukketstoppet av en politimann. Mannen kjørte, og han var helt forvirret over hvorfor han hadde blitt stoppet.

Politimannen fortalte så hvorfor han hadde blitt stoppet. «Jeg må være ærlig. Grunnen til at jeg stoppet deg er at du har et barn i bilen uten barnesete, «sa politimannen og pekte på et tomt baksetet. Det var sant, der var det ikke noe barnesete, men det var ikke noen barn heller.

«Jeg har ikke barn,» forklarte Nikks mann forvirret. Kostabelen spurte ham gjentatte ganger om han var sikker på det. Nikk satt i passasjersetet og holdt en graviditetstest, etter å ha diskutert forvirret med politiet kikket han endelig bort på henne. «Vi har et barn i bilen uten bilsete!» Sier Nikk leende til mannen sin.

 

 

Ansiktet hans lyste straks opp da han skjønte hva som skjedde. Et øyeblikk så han bare på graviditetstesten i vantro. Så tok han den for å se for selv. «Jeg tror det betyr at du snart er en pappa, kompis,» sa konstabelen.

 

Kollegaen hans ga paret en gave til babyen! En liten bamse fortalte faren at barnet skulle komme på hans bursdag. For en utrolig bursdagsgave!

Og for hen herlig og kreativ måte å få vite det på!

Se det koselige klippet under her: