Grisene får oppleve frihet for aller første gang – se hvor lykkelige de er.

En grisemor og de seks ungene hennes ble reddet fra en gård, hvor de fikk aldri til å bevege seg fritt eller være ute og leke.

Det var organisasjonen Dean Farm Animal Sanctuary som reddet grisene, og tok dem med til den vakre walisiske landsbygda der de har fått et helt nytt liv nå.

 

 

De har store områder å boltre seg på, de kan leke og de kan fremfor alt å føle seg fri.

I videoen under ser vi de lykkelige grisene når de kommer til sitt nye hjem for aller første gang. 🙂

Dyrevennene fant en gris og en hund som var på rømmen i sammen, men visste ikke at de var bestevenner!

To litt uvanlige bestevenner har blitt gjenforenet med eieren.

En morgen fant frivillige fra dyreorganisasjonen Lost and Found Pets fra Hillsborough County en hund og en gris som vandret sammen i Seffner i Florida..

Deres eier, Willie Landry, er lykkelig over at grisen og hunden har kommet til rette. Han sier at Petey the Pig og hans hundekamerat, K2, vokste opp sammen og at de rømte gjennom gjerdet.

Landry sier at grisen tror at han er en av hundene, og at de to var dypt savnet av en annen hund som var igjen på gården.

Da en familie så en hund og en gris utenfor sitt hjem, skjønte de ikke med det samme at de to dyrene faktisk var sammen. De ringte dyrebeskyttelsen og det var da de prøvde å ta hunden bort, og grisen begynte å skrike, at de skjønte at hunden og grisen var venner.

 

 

De ønsket å finne dyrenes familie og publiserte bilder av dem, men det var en Fox 13 nyhetssending som gjenforente paret med familien.

Willy Landry sa at han fikk en samtale fra venner som hadde sett at Petey the Pig og K2 var på TV. Han og hans familie har vært fra seg av bekymring og hadde lett etter de bortkomne dyrene.

Det viser seg at Petey og K2 gjør alt sammen. De spiser, sover og leker sammen hver dag. De har en annen hund hjemme, som var rastløs og trist uten sine venner.

«De er som barna mine. De er familie, sa Willy da han kom for å hente dem. «Jeg er bare
så glad for å få dem hjem.»

Se det herlige klippet under her: