Hunden er alene med den store elefanten, men se hva som skjer. Det er helt fantastisk!

Elefanten Bubbles hadde en tøff start i livet. I 1981 ble nesten hele familien hennes drept av krypskyttere som var ute etter elfenben og Bubbles var en av de få som overlevde massakren.
Heldigvis ble hun tatt vare på av Myrtle Beach Safari i South Carolina, som er hjem for over 100 eksotiske dyr, The Institute of Greatly Endangered and Rare Species – forkortet til T.I.G.E.R.S.

Det er et dyrereservat der nesten alle dyrene er blitt reddet fra dårlige levekår eller fordi de var foreldreløse som barn, og ikke ville ha overlevd ellers. På reservatet bor tigre, løver, zebraer og sjimpanser, og selvfølgelig elefanten Bubbles som har bodd der i over 30 år. Eieren Doc Antle, datteren hans, og andre ansatte er tilstede 24 timer i døgnet hele året  for å ta vare på dyrene.

Denne søte elefanten har også utviklet en lidenskap for vann og svømming. Slik møtte hun labradoren Bella som ble forlatt av eieren sin.

Bella og Bubbles ble fort gode venner fordi begge elsket å svømme. Elefanten lar hunden klatre opp på ryggen sin så hun kan hoppe fra den og ut i vannet. De to vennene kan leke i timevis.

Her får vi se et klipp av deres fantastiske vennskap:

0 Shares