Han gikk seg vill i fjellet, men så traff han denne katten. Det som skjer da er nesten ikke til å tro!

Hvis en turgåer går seg vill i et fremmed landskap, kan det få dramatiske konsekvenser, og ofte blir det full utrykning av hjelpemannskap for å lete.

Men da en ungarsk mann gikk seg vill i Gimmelwald, Sveits, for en tid tilbake fikk han hjelp fra en betydelig mindre «redningsmann», en katt faktisk.

Historien om katten som hjalp den villfarne mannen med å komme seg hjem fra fjellturen har blitt delt masse i sosiale medier. Livet sto vel ikke akkurat på spill for mannen, men katten var definitivt til stor hjelp.

«Gimmelwald er en liten og veldig vakker by, og jeg gikk meg faktisk vill i fjellene som omgir den. Det var slutt på skisesongen da jeg kom til Lauterbrunnen, derfor var heisene stengt og mange av løypene var borte» skriver mannen som opplevde dette på Reddit.

 

 

«Jeg sjekket kartet for å se hvordan jeg kunne komme tilbake til hotellet, og den eneste offisielle veien var stengt. Da fikk jeg øye på den vakre katten.»

«Så begynte hun å lede meg langs en sti. Hun virket veldig tillitsfull, til tros for at jeg var en totalt fremmed, hun var sannsynligvis vant til turister i området.»

Hun snudde seg nå og da for å se om jeg fulgte etter og førte meg rett til en vei som førte meg tilbake til landsbyen der jeg bodde. »

Mannen filmet hendelsen, se selv i klippet under her:

0 Shares