Fyll kyllingfileten med hvitløksmør. Dette er en oppskrift du kommer til å elske!

Når det skal lages middag til familien, er kylling noe nesten alle liker. Det er et magert og proteinrikt og kan tilberedes på forskjellige måter. Kyllingfilet er kanskje ikke det mest spennende, med mindre den er tilberedes på en god måte.

Denne kyllingfileten er proppfull av smak – og det er faktisk veldig enkelt å lage også. Etter at du har prøvd denne, kan vi nesten garantere at du kommer til å lage det igjen og igjen.

Dette trenger du:

1 kopp hvetemel
3/4 kopp Panko eller en annen type paneringsmel
1/2 kopp mykt, usaltet smør
1/4 kopp revet parmesanost
1/4 kopp hakket, fersk persille
3 egg
2 fedd med hakket hvitløk
1 saftig sitron
vegetabilsk olje
salt
pepper

Slik gjør du det:

1. Før du begynner forvarmer du ovnen til 180 grader. I mellomtiden tar du en skål og blander sammen smør, persille, hvitløk og sitronsaft enten for hånd eller med en elektrisk mikser for å lage smørblandingen. Sørg for å krydre den rikelig med salt og pepper.

2. Når du er ferdig med det ovennevnte, ruller du smørblandingen i plastfolie og legg den i kjøleskapet mens du forbereder resten av oppskriften. Ta deretter kyllingbrystene  og  kutt  en lomme i dem.

3. Når du har delt kyllingen, legger en kladd av smøret i midten av kyllingebrystene. Brett inn sidene for å holde smøret inni – du kan også bruke tannpirkere for å forsikre deg om at den forblir forseglet.

4. Varm opp vegetabilsk olje i en stor gryte på middels høy varme til den er varm nok til at vannet fordamper umiddelbart. Deretter heller du melet i en bolle,  egg i et annen og paneringsmelet og parmesan i en tredje bolle., og vend kyllingen i bollene.

 

5. Når kyllingen det er gjort legger du kyllingen i den varme pannen og steker den på alle sider til alt blir gullgyllenbrunt. Legg filetene på en tallerken dekket med papirhåndklær til du er ferdig. Etter at du har gjort det med alle legger du dem i en ildfast form.

 

6. Legg de i ovnen i 15 til 18 minutter til kyllingen er gylden og fin. så kan du ta ut kyllingen ut og servere den med for eksempel med poteter og grønnsaker!

Hvis du noen gang har fått dette (Chicken Kiev) på en restaurant og lurt på hvordan de gjorde det, så vet du hvordan du kan gjøre det hjemme selv! Vi kan bare gjøre dette i kveld selv.

Følg med i videoen under, så viser Natasha deg trinn for trinn:

https://www.youtube.com/watch?v=vX1fq-XcNMQ

 

0 Shares