Enkemannen så ingen gleder i livet lenger – ikke før en fireåring snudde livet hans opp ned!

Da 82 år gamle Dan Peterson mistet sin kone, falt han i en dyp depresjon. Han hadde gitt opp alt, og så ingen glede i noe lenger. I seks måneder satt han bare og så ut av vinduet. Men han måtte jo handle, selv om han hatet det også, og da var det utrolige skjedde – en 4 år gammel fremmed pike som heter Norah Wood snudde livet hans trill rundt.

 

 

Mammaen til Norah, Tara kan ikke holde tårene tilbake når hun forteller om det utrolige møtet i butikken: Hei gamle menneske, jeg har bursdag i dag, sa Norah til den gamle (og grinete) gamle mannen – og så spurte hun den gamle mannen om hun kunne få en klem.

 

 

Nå har han fått en liten venninne som kommer på besøk hver uke, og han gleder seg like mye til hver gang hun skal komme.💖

 

 

Dan sitt liv har snudd fra depresjon til glede på grunn av den lille jenta, som så ham og forsto at han trengte en klem og en venn!😍

Se det rørende klippet under hvor vi får høre både Dan og mamma Tara fortelle, og hendelsen ble også fanget opp av butikkens overvåkningskamera:

 

 

 

 

0 Shares