En hjemløs mann teller småpengene sine på en kafé – plutselig kommer det tre ungdommer inn og gir ham en pose.

Det var en rolig kveld når Ryan Cook og hans to venner Joshua og Alberto skulle spise på en Chick-fil-A restaurant i Texas i USA. De tre tenåringsgutter legger merke til at det sitter en hjemløs mann ved siden av dem som telte småpenger for å se om det var nok til et måltid.

Den hjemløse mannen, som heter Eddie, var en slitt bibel på bordet og et bilde av Jesus. Personalet på restauranten fortalte at Eddie ofte kommer innom restauranten, men at han nesten aldri bestiller mat – bortsett fra når det kommer til hans elskede hund Socks.

Denne kvelden, ble en overraskende dag for Eddie og hans hund. Først kjøpte de tre tenåringsgutter gavekort på restauranten, for deretter å gå over til en sportsbutikk over gaten. Der de kjøpte en jakke, en ny lue, tre skjorter og et førstehjelpsskrin. Butikken bidro også med noen ekstra ting til mannen.

Ryan filmet hendelsen da de gikk inn i restauranten, hvor Eddie fortsatt satt og telte småpengene sine.

Du kan se Eddies reaksjon i klippet nedenfor, og dele den med dine venner, dette er noe alle burde se!

0 Shares