Det artige smilefjeset til den lille gatehunden smeltet mange hjerter, og det hjalp ham til å få et nytt hjem!

De ansatte på kennelen City of Waller Animal Shelter and Rescue trodde først smilet til den lille løshunden Cheech var medfødt . Men de skjønte snart at den hjemløse hunden faktisk kunne smile på kommando.

Så snart de oppdaget den lille hundens talent, delte de bilder av den smilende lille hunden på sosiale medier, og han smeltet umiddelbart mange hjerter.

De fikk mange henvendelser fra folk som ville adoptere Cheech, men de ansatte på kennelen så nøye gjennom den vanvittige mengden av henvendelser før de fant en eier som hun visste at kunne gi den lille hunden den kjærligheten den trengte.

Til slutt fant de en som utpekte seg, det var Carrie som nylig hadde mistet en av sine to kjære hunder, og den andre hunden hennes Daisy hadde vært sterkt deprimert og ikke spist i dager.

Cheech og Daisy fant hverandre umiddelbart og han passer perfekt inn i sin nye familie.

«Gratulerer med ditt nye hjem Cheech, vi er så glade for at du har fått et perfekt hjem for deg,». «Cheech trenger denne familien like så mye som de trenger ham, i dag smiler vi like mye som deg», sier de ansatte på City of Waller Animal Shelter.

https://www.youtube.com/watch?v=_1ms6yA-NlQ

 

0 Shares