Politikvinnen finner babyen forlatt og sulten, og bestemmer seg for å amme gutten selv!

Det er umulig å ikke bli berørt vi hører om små barn som har fått en tøff start på livet. Det er så utrolig urettferdig og hjerteknusende! En politikvinne blir hyllet etter at hun ammet en liten baby som hadde blitt forlatt av mammaen sin, og holdt på å sulte ihjel. Uten å bry seg om hvem han var eller hvor han kom fra.

Politikvinnen heter Celeste Ayala og jobber både som politi og som frivillig brannkvinne i Berisso, Argentina, skriver HuffPost . Den 15 august 2018, delte partneren hennes, Marcos Heredia, et veldig rørende bilde med den følgende teksten:

“Jeg ville publisere denne fantastiske og kjærlige handlingen som du gjorde med denne lille babyen i dag og hylle deg for det. Det var som om du skulle vært mammaen hans, du tenkte ikke på at han var skitten og luktet. Dette er ikke noe man ser hver dag.”

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1222743864533901&set=a.342406292567667&type=3&theater

Dette skjeddepå barnehospitalet i Sor María Ludovica, der den lille babyen på 8 måneder og søsteren hans ble tatt fra mammaen sin etter en dom i familieretten. Skitten og skrikende av sult ble han etterlatt til seg selv. Celeste Ayala, som er mamma selv, spurte umiddelbart sykehuspersonalet om hun kunne få mate ham med det samme.

Hun tok barnet til brystet og ammet ham. Etter at partneren hennes publiserte bildet, så har hundretusenvis av personer hyllet henne for handlingen hennes. Brannkorpset i Berisso, der hun også arbeider som frivillig, ville også hylle henne for det fine hun gjorde.

https://www.facebook.com/bomberosvoluntarios.berisso/posts/2149491738704288

“Handlinger denne kvinnen viser gjør oss stolte og inspirerer oss til å doble innsatsen, arbeidet og solidariteten i samfunnet vårt.”

For en fantastisk gest! Men Celeste og Marcos stopper ikke der, for de har også planer om å hjelpe denne lille babyen og søsteren hans med å starte deres nye liv på best mulig måte.

Del gjerne denne artikkelen om denne flotte handlingen som har rørt så mange mennesker!

1K Shares