Bjørnen hadde vært innesperret i 30 år, se uttrykket i øynene når buret åpnes og hun er fri!

For over tretti år siden kom en liten bjørnunge til en dyrepark i Pennsylvania.

Bjørnungen ble døpt til Fifi av dyrehagen og ble hold innesperret i mange år – livet hennes besto av å underholde folk.
Fifi måtte gjøre triks mot sin vilje, og hun ble ikke behandlet med respekt, maten var dårlig og levekårene elendige.

Etter tjue år i dette helvete la dyrehagen ned, men i stedet for å slippe Fifi ut i et reservat, gjorde de noe forferdelig.

De låste henne inne i et bur der hun måtte sitte i de neste ti årene av livet sitt og vente på at noen skulle kjøpe henne.

Men i stedet kom det heldigvis noen reddende engler.

Det var var dyreforkjemperene i organisasjonen, People for the Ethical Treatment of Animals (PETA), som hadde hørt om Fifi’s situasjon.

Da PETA fant Fifi, var hun syk, hun var i veldig dårlig både fysisk og psykisk form og hun var underernært.

Fifi som skulle vært en stor sterk bjørn, var svak i veldig dårlig forfatning. I tillegg hadde Fifi leddgikt som aldri hadde blitt behandlet.

PETA fraktet henne umiddelbart til The Wild Animal Sanctuary i Colorado, hvor hun fikk all den behandlingen hun trengte.

I dag har Fifi, en syrisk brunbjørn, opprinnelig fra Midtøsten, fått en ny start i livet, langt fra sine tidligere plageånder.

Etter bare fem måneder der, har Fifi mye sunnere og friskere, pelsen er vakker, og bena blir sterkere for hver dag. Og for første gang i sitt lange liv, har Fifi gått i dvale i sin nye, komfortable hi.

Se klippet under hvordan Fifi har det ut i dag, og forvandlingen hun har gått gjennom. Hun er blitt vakker og lykkelig – endelig! Vi ønsker Fifi alt godt i fremtiden! ❤️

704 Shares