Denne unge mannen er åpenbart nervøs, men så snart han åpner munnen overbeviser han alle!

Selv om nervene vises tydelig i begynnelsen når han stiller opp talentkonkurransen Ireland’s Got Talent 2018, viser Stephen Barry fort at han har en stemme som få har, og juryen sperrer opp øyne og ører så snart han åpner munnen.

Med det perfekte låtvalget for sin nydelige stemme overbeviser han både dommere og publikum om at han er en sanger i verdensklasse.

Det er sangere som Stephen Barry folk elsker, da de så ham gå ut på scenen, nervøs som bare det, så de en ydmyk og ekte mann, men da han begynte å synge, så de en sann stjerne i sitt rette element. Selv om Stephen Barry tok en risiko den dagen, var han villig til å prøve på grunn av sin kjærlighet til musikken.

Lytt selv han synger så vakkert:

0 Shares