Datteren ga Glen Campbells en gitar da han led av alvorlig Alzheimers, fordi hun vil vise verden dette!

Glen Campbell ble født 22. april 1936 i Billstown i Arkansas i USA og døde 8. august 2017 i Nashville i Tennessee. Han var en amerikansk country- og popsanger og gitarist som er mest kjent for en rekke hitsanger på slutten av 1960-tallet og begynnelsen av 1970-tallet.

De siste årene av livet sitt var Campbell alvorlig syk av Alzheimers og var ikke i stand til å snakke.

Denne videoen ble spilt inn av datteren hans, Debby, og gitt til Inside Edition fordi hun ønsket at verden skulle vite at til tross for sin sykdom hadde pappaen hennes fortsatt sitt musikalske talent, selv om han ikke kunne huske alle tekstene til de verdenskjente sangene sine. Vi ser at fingrene spiller på gitaren like bra som da han sto på scenen.

Hvil i fred Glen Campbell, vi vil aldri glemme slagere som Rhinestone Cowboy og alle de andre fine sangene!

137 Shares