Politimannen var engstelig for gutten – en natt ringte moren og sa: «du må overta ham»!

I september 2014 gikk den da 16 år gamle Anthony Schultz rundt i gatene i Arizona i USA. Det han ikke visste var at en politimann som heter Brandon Sheffert holdt øye med ham forteller Fox 10
Politiet stoppet tenåringen til slutt og spurte hva han gjorde ute så sent, og lurte på om han ikke skulle gå hjem snart. Anthony var irritert og ba politiet om å passe sine egne saker. De diskuterte en stund før politimannen bestemte seg for å dra derfra.

– Jeg var engstelig for gutten, forklarer politimannen Brandon og fortsetter: Det var noe rart med måten han han oppførte seg på, det virket som det var noe som plaget ham som han ikke ville si.

Brandon dro hjem til kona og de to barna sine, men han klarte få den unge gutten Anthony ut av tankene. Han bestemte seg for å finne ut litt mer om bakgrunnen til tenåringen.

Dagen etter dro han til adressen som Anthony var registrert på. Der oppdaget han at familien hans på åtte personer bodde i en ettroms leilighet. Brandon var forferdet på familiens levestandard , men det var ikke mye han kunne gjøre.

Da begynte politimannen Brandon å besøke Anthony. De ble kjent med hverandre, og Brandon forsto hvor plaget tenåring var. Han innrømmet aldri noen forbrytelser for Brandon, men Brandon visste at han hadde vært involvert i flere hendelser rundt omkring i byen.
Samtidig forverret guttens familiesituasjon seg sterkt. En natt ringte moren og sa:

– Du må overta ham, jeg klarer ikke å ta meg av ham lenger!

Brandon visste først ikke hva han skulle si eller gjøre, men så ble de enige om at Anthony skulle bo sammen med ham og familien hans i noen dager. Dagene ble til år. For første gang i guttens liv, fikk han føle varme, kjærlighet, tillit og stabilitet.

Anthony begynte å blomstre opp til å bli den intelligente unge mannen som han egentlig var. Han trengte ikke å bekymre deg for sitt neste måltid, han fikk bedre karakterer, lærte seg å kjøre bil, og han fikk til og med en jobb ved siden av skolen!

Og snart er han ferdig med videregående!

– Jeg hadde aldri vært der jeg er i dag hvis det ikke var for Brandon, sier Anthony med et smil, og fortsetter: Jeg hadde sikkert levd på gata eller vært i fengsel.

Denne historien viser hva en kjærlig og en stabil familie betyr for en ung gutt som Anthony!

0 Shares