Forrige gang han sang i AGT lovet Simon han en hund, nå imponerer han igjen med en Whitney Houston-klassiker!

13-åringen Jeffrey Li gjorde det veldig bra i sin første audition på America’s Got Talent. Da sang han den flotte sangen ‘You Raise Me Up’ han imponerte både dommerne og publikum stort.

Men det er det som skjedde før han sang som alle virkelig husker. Han fortalte dommerne at han var enebarn, og hvis han vant million-dollar-prisen, var det eneste han virkelig ønsket seg var en hund. Simon sa at hvis Jeffrey gjorde det bra, ville han personlig kjøpe en hund til ham.

Nå er Jeffrey tilbake på scenen for neste audition, og han gir alt han har. Bare hør når han selvsikkert fremfører Whitney Houston-klassikeren ‘One Moment In Time.’

 

 

Jeffrey nailer hver eneste tone og pumlikum reiser seg i begestring.

Denne unge mannen har virkelig en utrolig flott stemme og denne sangen er perfekt til å vise det. Jeffrey stikker seg ut i konkurrasnsen med sin flotte stemme, er det vanskelig å glemme denne unge mannen. Uansett hva som skjer i konkurransen, så kommer vi nok til å se mer fra Jeffrey Li i fremtiden.

Denne gutten kan definitivt ha en karriere som sanger. Men det største spørsmålet som alle snakker om er: fikk Jeffrey den hunden som Simon snakket om?

Her ser vi ham synge ‘One Moment In Time’ og det er virkelig så vakkert:

https://www.youtube.com/watch?v=ZDSE1h6hdU0

0 Shares