Moren har forlatt barna sine i en varm bil, og får huden full av politimannen!

En politimann fra Vancouver gir en mor huden full for å ha forlatt barna sine i en varm bil mens hun handlet dagligvarer og møtet ble filmet av tilhørere. Politiet sa at de hadde mottatt flere nødsamtaler om de to barna på 3 og 6 år, som var i fare da de var alene inne i bilen da alarmen gikk av. Full utrykning, inkludert politi og brannvesen, ble sendt til parkeringsplassen ved dagligvarebutikken i Øst-Vancouver, British Columbia den 3. juli 2017.

Politiet sier at moren hadde vært inne i matbutikken i 20 minutter mens barna hennes var låst inne i bilen på den varme dagen. Politimannen er oppgitt over at moren virker likegyldig til hendelsen. «Du ser ikke ut til å forstå faren du sette barna dine i,» sier han til kvinnen. «Vinduene var oppe – men det er varmt ute. Barna dine kunne ha dødd. «Han legger senere til,» Du syns visst det er greit, og lurer på hvorfor jeg er bestyrtet? »

Barna ble var dehydrert og veldig varme, og behandlet på stedet av ambulansen, men ikke tatt med til sykehuset.

Vancouver-politidirektøren Adam Palmer, forsvarte senere offiseren og sa: «Du må huske at politibetjentene bare er mennesker, og han prøvde bare å forklare moren alvoret i det hun hadde gjort mot barna sine.»

Vi holder med politimannen – alle som har med seg barn eller dyr i bilen må forstå at de ikke kan settes igjen i en varm bil!

Til tross for advarsler fra myndigheter over hele Nord-Amerika, dør i alt 37 barn i varme biler i USA hvert år – de fleste er under tre år.

0 Shares