«Jungelgutten» ga opp sitt tidligere liv, og syklet 650 mil for å møte sin kjære i Sverige!

Pradyumna Kumar «PK» Mahanandia ble født i India

Han tilhørte den laveste kasten og derfor måtte han leve med både diskriminering og fattigdom.

Men «PK» sitt liv forandret da han møtte den svensk kvinnen Charlotte von Schedvin . Han bestemte seg for å ta sykkelen å sykle 6500 kilometer for å møte sitt livs kjærlighet skriver National Geographic

– Da jeg var tjue år da jeg traff «jungelgutten» i India, og jeg fulgte hjertet mitt forteller Lotta.

Paret møttes i et par uker.

– Vi var sammen i to eller tre uker, og da reiste hun. I ett og et halvt år, møttes vi ikke en gang. Vi holdt kontakten via brev og til slutt syns jeg det var på tide å ta det første skrittet. Så jeg solgte alt jeg eide og kjøpte meg en sykkel, sier «PK» til National Geographic.

Han satte seg på sykkelen, og bestemte seg for å dra til Sverige. Han visste det tok 22 dager for Lotta å kjøre fra Borås til New Delhi.

– Jeg syklet ikke hele veien, noen ganger fikk jeg skyss med noen lastebiler. Jeg sov under stjernene i en sovepose. Noen ganger ble jeg invitert hjem til noen som og ga meg litt mat i bytte for at jeg gjorde noen tjenester.

Fire måneder og tre uker tok det han å sykle den lange veien.

Når han kom til Sverige giftet de seg. Etter sykkelturen i 1977, har de vært gift i over 40 år og har to voksne barn sammen.

Her ser vi et intervju med paret på svensk tv for noen år siden:

0 Shares