Den ensomme 13-åringen overbeviser dommerne, så nå må nok Simon gi ham en hund!

I America’s Got Talent er utøverne der for å imponere dommerne og håpet er de kan komme seg til neste runde av konkurransen.

Noen deltakere har historier som gjør dem minneverdige, mens andre har forestillinger som e så originale at de skiller seg ut i forhold til resten.

Og andre ganger kan en utøver få et forhold til dommerne, så det er umulig å glemme dem.

Når det kommer til 13 år gamle Jeffrey Li, faller han definitivt inn i den siste kategorien.

Jeffrey stiller opp i America’s Got Talent 2018 og en av de første tingene han fortalte dommerne var at han er ensom. Alt Jeffrey vil ha er en hund!

Det er klart at denne gutten vet hva han skal spille på, for dommer Simon Cowell er en dyrevenn og han har mange hunder hjemme.

Jeffrey har bestemt seg for å synge «You Raise Me Up» av Josh Groban fordi det var en sang som hjalp ham til å ikke være ensom og lei seg.

Simon lovet ham at hvis han gjorde en bra så ville han kjøpe en egen hund til Jeffrey, etter å ha hørt dette.

 

 

«You Raise Me Up» som er skrevet av vår egen Rolf Løvland er en veldig krevende sang som ikke mange voksne artister en gang takler, men Jeffrey klarte det veldig bra og leverte en utrolig flott audition. Han har virkelig en vakker stemme!

Da Jeffrey var ferdig med å synge, var Heidi Klum så spent på hvilken valp han ville ha, fordi hun følte at han ville få hunden etter den auditionen, fordi hun vet at Simon er en mann som holder sine ord.

https://www.youtube.com/watch?v=w4AF87gInxY

0 Shares