Den blyge 13-åringen gir dommerne bakoversveis, hun synger som om hun skulle vært fra en annen tidsalder!

Når 13-åringen Courtney Hadwin inntok scenen på «Amerikas Got Talent» var det en sjenert og nervøs jente alle så. Men det som ingen visste da var at Courtney skulle overraske alle med sin fantastiske stemme.

Etter juryen  beroliget Courtney  og sa at det er greit å være nervøs, var hennes tur til å vise hva hun er god for.

Til melodien av Black Crowes «Hard to Handle» hun begynner først å danse, og når hun begynner å synge, fikk juryen hakeslepp og ble bare sittende å gape. Hennes unike scenesshow,  karisma og fremfor alt stemmen imponerte dommerne så til de grader, og publikum var i ekstase av hennes enorme talent.

Etter hennes et og et halvt minutt opptreden  skryter dommerne Courtney  opp i skyene. Simon Cowell beskriver 13-åringen som «en løve» og Howie Mandel sier sjokkerende: «Du er fra en helt annen tidsalder»

0 Shares