Hun blir skjelt ut hver dag i 7 år av den gamle gubben, når han dør skjer det utrolige!

Behandle andre slik du ønsker å bli behandlet selv er det er gammelt ordtak som sier, og det gjorde servitøren Melina Salazar.
Uansett hvordan gjestene oppfører i restauranten hvor Melina Salazar jobber, møter hun dem alltid med et vennlig smil. Hun er en person som inspirerer alle rundt seg til å se det gode i livet.

I restauranten hvor hun jobbet i 7 år, kom en mann ved navn Walter «Buck» Swords for å spise hver dag. Men den gamle mannen var ikke noen enkelt kunde. Han klaget og sutret alltid, og skapte ofte oppstandelse med sine utbrudd. Ingen likte Walter og han ble aldri møtt med kjærlighet og varme fra noen andre enn Melania Salazar.

Hver dag i løpet av disse årene behandlet hun den gamle mannen med den samme varmen. Hun tok ham imot med et smil. Maten ble servert med stil, og hun tok seg tid til å utveksle noen vennlige ord. Selv om Melania alltid møtt av fornærmelser og dårlig humør.

Årene gikk, og den samme skjedde hver dag. Melania likte likevel Walter og så fem til å se ham hver dag som hun var på jobb. En dag forandrer seg. Walter møtte ikke opp på restauranten.

Melina begynner å søke den lokale avisens etter dødsannonser. Der ser hun hva hun fryktet: 89 år gamle Walter har gått bort.

Så dukker det opp en advokat i restauranten. Han er på jakt etter Melania. Han sier at 89-åringen i flere år snakket om hvor varm og vennlig servitør hun alltid var og at han har alltid gledet seg til å besøke restauranten.

Melania lyttet med et smil. Men bare sekunder senere får hun sjokkerende nyheter.

Walter snakket ikke bare pent om henne. Han etterlot også en del av sin arv til henne. En arv som besto av 50 000 dollar (ca 457 000 norske kroner) og en bil. Melania kunne ikke holde tårene tilbake da advokaten ga henne nyheten.

Hør henne fortelle om den fantastiske historien i dette klippet:

0 Shares