Svenske William med Downs fikk ingen praksisplass – det fikk storebror til å reagere!

Svenske William Gårdeman, som er 20 år gammel og har Down syndrom, fikk ingen praksisplass.
Da bestemte storebroren hans Charles å ta saken i egne hender, og da strømmer det inn tilbud fra hele landet.

William er snart ferdig med videregående skole, og trenger praksisplass for komme seg videre og ut i arbeidslivet. Men til tross for hardt arbeid og mange søknader klarte ikke William å finne noen som ville gi ham en sjans til å prøve seg i arbeidslivet.

Det gjorde storebror Charles frustrert. Han bestemte seg for å skrive ett innlegg på Facebook, der han spurte sine venner og bekjente om noen visste om et sted som kunne passe for William.

 

 

«William er 20 år gammel og har Down syndrom. Han er lett å le og har så like mye energi som jeg har. Det er igneting han ønsker mer enn å f være voksen og begynne å jobbe! Akkurat nå går han på sitt siste år av videregående med hovedfokus på hest og hund.
Han trenger nå praksis før han skal ut i det virkelige arbeidslivet.
Jobben kan være på supermarkedet (lagerarbeid), kafé, restaurant (ta av bordet, renhold etc.) kennel, barnehage, hestestall, idrettshaller, parkanlegg, vaktmestertjenester, eller kanskje en modell, osv! «Skriver Charles Gårdeman på Facebook

Responsen var kom umiddelbart. Innlegget, som Charles håpet ville nå ut til venner og bekjente, fikk plutselig tusenvis av delinger og likes, og tilbudene til lillebror William begynte å strømme inn.

Det har kommet mange gode tilbud, alt fra treningsstudio til hundepass, barnehage og stall. Nå gjenstår det bare å se hvor William velger å tilbringe sin praksisplass. 🙂

Dette viser hvor mye litt kjærlighet og omsorg kan gjøre! 🙂

0 Shares