Gutten bryter sammen og forteller om hvordan han blir mobbet for sin lidenskap til dansen – svaret fra Simon er klokkeklart!

Jack Higgins var bare 14 år gammel, men på grunn av sin lidenskap for dans hadde han blitt mobbet av de andre barna som syns dans er for jenter og de kalte ham homo når han heller vil danse enn å spille fotball. Men Jack visste at dansing krever disiplin og hard trening og hans store drøm er å bli en profesjonell ballettdanser.

Han bestemte seg for å delta i Britain’s Got Talent i 2016, i et håp om å gjøre sine drømmer virkelig. Jack utførte en fantastisk, ballettoppvisning. Men det var ikke dét som fikk salen til å ta til tårene. Jack brøt sammen og fortalte om sine problemer med mobbing. Publikum ga ham en stående applaus. Simon Cowell, ofte kjent for sin hjerteløse kritikk, ga Jack et enkelt råd:

«Vet du hva mobberne ikke liker?», sier han. «De liker det ikke når du gjør det bra.»

Jack fikk et enstemmig «JA» fra dommerne!

0 Shares