Dommeren har fått nok av dyremishandlere, og bestemmer seg for å la dem smake sin egen medisin!

Som dyrelskere er det hjerteskjærende å tenke på at dyr blir skadet, forsømt eller misbrukt. Det ser ut til at det skjer altfor ofte uten noen reell form for konsekvenser. Heldigvis er det en dommer som er lei av dyremishandlere som får liten eller ingen straff, så han bestemte seg for å være kreativ.

Dommer Michael Cicconetti fra Ohio gir dyremishanlere en lærepenge som forhåpentligvis får dem til å forstå.

Hans kjærlighet til dyr begynte da han fikk sin første hund. Herman var en Dachshund-blanding som raskt ble hans beste venn gjennom barndommen. Nå har dommer Mike en 10 år gammel Berner sennenhund som heter Kasey, og hans kjærlighet til dyr er fortsatt like sterk.

 

 

Painesville, Ohio dommerens kjærlighet til dyr følger ham inn i rettssalen, men selvfølgelig han må fortsatt følge lovens paragrafer, det betyr at han ikke kan gi ut «grusomme eller uvanlige straffer», men det betyr ikke at han ikke kan være litt kreativ.

Dommer Mike sier at straffen ikke kommer til å sette noen i fare, men «det betyr ikke at den ikke kan medføre litt ubehag og forlegenhet»

En kvinne sto foran dommer Mike etter at hun ble tatt for at hunden hennes levde på en stinkende, skitten plass. Han dømte henne til å tilbringer en hel dag på samme måten som hun hadde behandlet hunden sin. Hun var selvfølgelig ikke begeistret, men dommer Mike hadde noe å si til henne.

«Jeg vil at du skal gå ned til de lokale søppelfyllingen, og jeg vil at de som jobber der skal finne det verste og mest stinkende stedet de kan finne til deg, og jeg vil at du skal sitte der i åtte timer i morgen, å tenke over hva du gjorde med den hunden mens du kjenner på lukten. Hvis du spyr, så spyr du «

I klippet under hører vi ham lese opp dommen :

0 Shares